ÎNCEPUT DE AN CU REDUCERI LA TAXELE ȘI IMPOZITELE LOCALE

ÎNCEPUT DE AN CU REDUCERI LA TAXELE ȘI IMPOZITELE LOCALE

Odată cu începutul anului 2017, contribuabilii giurgiuveni vor plăti la taxa de habitat cu un leu mai puțin, hotărâre aprobată de consilierii locali în data de 24 noiembrie.

Astfel, din ianuarie 2017 giurgiuvenii care locuiesc la bloc achită 5 lei/persoană/ lună, în loc de 6 lei cât au plătit în anul 2016, iar cei care locuiesc la casă plătesc de la 9 lei/lună/persoană la 8 lei.

Taxa de habitat a fost introdusă în anul 2014 în locul taxei de salubritate, scopurile urmărite de administrația locală prin introducerea acestei taxe fiind: continuitatea serviciului din punct de vedere calitativ, tarfifarea mai mică a serviciilor oferite, utilizarea eficientă a fondurilor publice în activitatea de salubrizare precum și satisfacerea cu prioritate a nevoilor utilizatorilor printr-o tarifare echitabilă.

De asemenea, până la data de 31 martie, giurgiuvenii beneficiază de o bonificație de 10% la plata taxelor și impozitelor locale. Atât taxa de habitat, cât și impozitele locale datorate de giurgiuveni pot fi achitate la ghișeele Taxe și Impozite Locale din Cartierul Policlinica, Piață sau strada Tineretului (în spatele magazinului Andy).

Ultima modificare: 04.01.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DEDICATE “ZILEI DE BOBOTEAZĂ”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.